MŰGYŰJTŐK ÉJSZAKÁJA - NOVEMBER 29.

MŰGYŰJTŐK ÉJSZAKÁJA - NOVEMBER 29.

A Műgyűjtők Éjszakája a Falk Miksa utcai galériák közös rendezvénye, általában 3-4 alkalommal évenként tarjuk. Ezeken az esteken 10-20 galéria az utcában éjfélig tart nyitva, és mindegyik valamilyen különleges kínálattal áll elő.

Mi a november 29-i rendezvényre egy „szocreál partit” rendezünk, tombolával, és több száz szocreál mű kiállításával, árusításával.

„Lenin a parketten - Szocreál Party a Pin-téren: DJ Suhaid”
Partner: Ötkert
Vendéglátás: Café Picard

A galéria este 6-tól várja a vendégeket éjfélig.

A Pintér Galéria 2.000 nm-en 22 éve működik a Parlamenttől egy lépésre, a Falk Miksa utcai galériás negyedben. Havi rendszerességgel rendezünk tematikus árveréseket, legismertebb témáink: „Balaton, nyár, szerelem…..minden, ami Balaton”, valamint a nagy nemzetközi érdeklődést kiváltó „Soha többet! Harmadszor” c. szocreál árveréseink. Önálló Zsolnay árveréseket, ezüst árveréseket és képzőművészeti árveréseket rendezünk folyamatosan. Ezeken kívül kortárs műveket is kiállítunk, árusítunk, árverezünk. Számos nagyszabású rendezvényünk van, filmvetítéseket, szakmai konferenciákat , könnyű- és komolyzenei programokat szervezünk .Galériánk ad helyszínt a legnevesebb magyar festménybecsüs iskolának is, a V-Pearl-nek.

http://www.pinteraukcio.hu/